top of page

Mirenzo - News from 2008-2014

31.10.14: Sist helg var vi på utstilling i letohallen med Mirenzo's Kahlua. Hun vant klassen sin og ble andre beste tispevalp. For noen helger siden ble hun BIR-valp på sitt første valpeshow. Vi er superfornøyd med utviklingen så langt. 

Året 2014 går mot slutten. I disse dager blir det bestemt hvem som blir årets Mirenzo 2014 :D Vi gleder oss til å overraske noen av våre flinke valpekjøpere! 


18.08.2014: Igår var det internasjonal utstilling med Cruft kvalifisering på Bjerke travbane. Vi nådde ikke helt frem med våre Mirenzo'er, men er godt fornøyd med resultatene alikevel.

SE VCH Mirenzo's Heineken "Tyke" - EXC
Mirenzo's Havana Club "Fiona" - EXC, CK 
Mirenzo's Empire Glory "Tomina" - EXC, 4 beste i klassen
Northpoints Wonderful and Wild "Kenzie" - Beste tispe og BIM valpI UK fikk vi også gode resultater. Pridesdale Special Edition "Wilma" ble vist for første gang i ringen. Hun vant klassen sin og ble Reserve best in show valp. 

Det beste resultat denne dagen gikk til dvergpinscheren Penny og hennes eier Helene. De fikk sitt siste trengende CERT i agility hopp og kan nå skryte av å være Norges første dvergpinscher som får denne tittelen og ikke minst den aller første Mirenzo'en som får tittelen Norsk Agility Hopp Champion! Gratulerer så mye Helene, og tusen takk for alt du gjør med Penny! N A(H)CH Mirenzo's Petit Astoria, ser flott ut ikke sant? 
01.08.2014: 24tDelta f?dte va*rt L-kull pa* sin egen bursdag, 24.juli. 4 friske og vakre valper, 3 gutter og 1 jente. Vi er hodestups forelsket i de sma* allerede og gleder oss til a* se utviklingen for hver dag som ga*r. 

Vi s?ker etter fo`rvert til en jente og til en gutt i dette kullet, ta kontakt for mer info. 

Valpene i va*rt K-kull har flyttet til sine nye hjem og tilbakemeldingene er bare positive. De nyter hverdagene med nye oppdagelser. 

To av va*re H-valper har vist seg i ringen sist helg. Mirenzo's Havana Club debuterte i utstillingen i Moss med gode resultater. Hun vant sin juniorklasse med CK og ble til slutt 2.beste tispe med res.cert. Gratulerer sa* mye til eiere!

SE VCH Mirenzo's Heineken var pa* utstilling i Sverige med like bra resultat. Han ble 2.beste hannhund med res.cert! Tusen takk for at dere stiller Tyke! 
29.06.2014: Rett før 1årsdagen til Mirenzo's Heineken aka Tyke, fikk han 1.plass i åpenklasse, 3 gang på rad i viltspor og ble dermed Viltsporchampion! Vi er superstolte over hans prestasjoner og ikke minst hva fòrvertene gjør med han! Tusen takk for at dere er så flinke med Tyke! Han kan nå smykke seg med denne tittelen SE VCH!


12.06.2014: Sist helg var det duket for Open showet 2014! Vi stilte med flere Mirenzo'er, her er resultatene for dagen:

Mirenzo's Izadi Reserva - EXC
Mirenzo's Hot n'Sweet - EXC
Mirenzo's Gin Tonic - EXC - Ble kvalifisert for beste bevegelser
Mirenzo's Galliano - EXC - 3.beste junior hanne - ble kvalifisert for beste bevegelser
Northpoints Wonderful and Wild - EXC, 2.beste tispevalp
Tusen takk til alle som stilte opp! 

Det var dobbelt show med lydighet og agility på dag nr to i år og Mirenzo ble representert i agility også.
Mirenzo's Explorer vant agility klasse 1, utrolig morsomt å se på! Tusen takk for at du kom og er så flink med Theo!

Samme dag var det utstilling i Sandefjord og Mirenzo var representert her også! Mirenzo's Empire Glory viste hva hun var god for og fikk sitt andre CERT og ble BIM! Gratulerer så mye til eier, og tusen takk for at du stiller Tomine! Nå er det bare å jakte på storCERTet!

Vårt K-kull vokser og trives! Vi er veldig fornøyde med dette kullet og gleder oss til utviklingen videre! Mirenzo's Kahlua er kennelens nyeste tilskudd!

Delta ser ut til å være drektig, hun har fått en bitteliten kul på magen. Det er veldig tidlig å si noe sikkert enda, så vi fortsetter å krysse fingrene!

Bilder fra utstillingen:

 


25.05.2014: Lenge siden oppdatering så litt nyheter har vi å komme med. Stella ble mor til vårt K-kull 15.mai, 2 hanner og 2 tisper. Alle har det veldig bra. Stella er kjempeflink mamma og valpene er gode og runde. De har nettopp begynt å åpne øynene, så de er så søte! Alle valpene er solgt!

Denne uken har vi vært i Wales og endelig fått paret Delta med Simba. 3 vellykkede paringer ble det, så nå håper vi på valper i juli. 

Troy og Alfred fra G-kullet har vært på helsesjekk! Alfred ble røntget HD A og AD A og Troy har HD B, venter fortsatt på AD resultatet. Tusen takk for at dere helsesjekker deres Mirenzo.


07.04.2014: Vår nye import Kenzie er endelig her! Vi gleder oss til å følge henne videre. Kenzie som hun kalles kan du lese mer om på hennes egen side.


16.03.2014: Mirenzo's Estrella og Staffmate Around the World er nå paret, vi håper på valper i midten av mai. Vi har dessverre helt fulle ventelister på begge våre planlagte kull i år. 

Vi søker etter aktive utstillingsinteresserte fòrverter! 


26.01.2014: Sist helg var vi på utstilling i Langesund, årets første utstilling. Her er resultatene:

Mirenzo's Hot n'Sweet aka Nemi BIM-valp
Mirenzo's Estrella aka Stella EXC2, CK, 2.BTK, Res-CERT 
Mirenzo's Delta Sunset aka Delta VG1
Mirenzo's Empire Glory aka Tomine EXC1, CK, 1.BTK, CERT og BIM - Gratulerer så mye til eier Nina! Jeg er så stolte av dere!

Vår nye importhanne Staffmate Gentleman aka Cash er endelig i Norge! Vi er så stolte av denne nydelige gutten vår. Vi gleder oss til å vise han frem! Tusen takk til oppdretter Martin Van Aken for at vi fikk lov til å bli eiere av denne flotte gutten. Cash deleies med Kennel Kruttorp.

Vi er så heldige å få deleie en gutt til fra samme oppdretter, Martin. Han er fortsatt hos oppdretter, og vi klarer nesten ikke vente til han kommer til Norge! Vi gleder oss masse! - Tusen takk igjen, til oppdretter Martin for denne muligheten! 


16.01.2014: Vi søker etter aktive, seriøse fòrverter til tre tisper og en hannhund. Ta kontakt ved interesse og mer info. Kun seriøse henvendelser! Du må bo på østlandet.


01.01.2014: GODT NYTTÅR alle sammen!! Jeg håper alle hadde en fin feiring igår og at alle hundene forholdt seg rolig, det gjorde de ihvertfall her. Vi har lagt bak oss et år med en del motgang, så vi ser frem imot 2014. Vi gleder oss til våre nye importer kommer til Norge og vi gleder oss enormt til de to planlagte kullene våre. 

I romjulen var vi på årets siste utstilling hvor både Nemi og Nicky debuterte i valpeklassen. Begge to oppførte seg eksemplarisk i ringen. Nemi ble nr 4 i en stor klasse og Nicky ble nr 3 i klassen. Delta ble også stilt og hun ble nr 4 i klassen med CK.

Tusen takk til de flotte valpekjøperene og fòrvertene som tar så godt vare på deres Mirenzo! 
Og hvem vet... Kanskje vi har en overraskelse på slutten av 2014 også :)

Vårt J-kull har blitt 7,5 uke og er straks klare for nye hjem. Vi gleder oss til å følge dere alle sammen. Lykke til med deres nye familiemedlem! 

Vi søker etter fòrverter til både tisper og hanner i år, ta kontakt ved interesse!


25.11.2013: I år har vi valgt å gjøre litt stas på våre fantastiske valpekjøpere!
Jeg er utrolig stolt over å ha en så god gjeng meg valpekjøpere og fòrverter som tar så godt vare på sin Mirenzo. Det er første gang vi gjør dette, og det er godt mulig vi vil fortsette i årene fremover. I år har vi valgt å gjøre ekstra stas på den som har vært aktiv i ulike hundesporter med sin Mirenzo. Det vil ikke si at jeg ikke er like fornøyd med dere som ikke er aktive i hundesporter, men vi syns det var veldig fortjent å kunne gi en liten oppmerksomhet til de som er aktive i en slik gren.

Vi er så heldige å ha flere å velge mellom. Vi vil gjerne nevne noen navn som var med i toppen. 

Nina Marie Sjøkvist er eier av Mirenzo's Empire Glory. Hun har vært utrolig flink til å trene Tomine som hun kalles. De har deltatt på kurs, vært på utstilling flere ganger og seneste resultat var nr to i en stor klasse med CK på Dogs4All. De har også begynt å snuse på agility! Nina og Tomine besteg Gaustatoppen i år også! Du gjør en fantastisk jobb med Tomine, Nina! Jeg er veldig stolte av dere, stå på videre!

Thomas Høitomt er eier av Mirenzo's Explorer som kalles Theo til daglig. De har også deltatt på kurs og er aktive i agility. Begge syns det er kjempemorsomt og jeg gleder meg masse til å følge dere videre! 

Lise Heggelund er eier av Mirenzo's Bay Breeze som kalles Mille til daglig. Lise har vært utrolig flink til å trene Mille i ulike hundesporter. Mille har bestått bronsemerket og har vært litt på agilitybanen. Hun har også drevet med utstilling, samt vært veldig aktiv i weight pulling. 
Stå på videre, du gjør en fantastisk jobb med hundene dine! 

Jeg kunne nevnt mange flere også. Og det er veldig mange som er flinke til å være aktiv selvom det ikke innebærer noen hundesport. Jeg vet at det er flere av dere som jobber med blant annet bronsemerket, dette klarer dere! Mange av dere er også flinke til å dra ut i skogen og la hundene få leke og kose seg blant annet. Det er også veldig mange av dere som er nybegynnere i ulike grener, så jeg gleder meg utrolig mye til å følge dere videre! Igjen; Tusen takk til alle mine fantastiske valpekjøpere og fòrverter. Jeg setter meget stor pris på hver enkelt av dere! 

SÅ, over til vinneren! 

Årets Mirenzo 2013 går til Mirenzo's Petit Astoria og eier Helene Norstrøm Pettersen!
De er rett og slett et dream team og er et hårstrå unna Mirenzo's første Hopp Champion! Penny som hun kalles til daglig, mangler kun ett cert for å få tittelen. 5 cert er allerede hanket inn! Helene og Penny har vist et enormt pågangsmot og engasjement i agilityringen. De har reist landet rundt på stevner og etter kun 2 år med trening var de klare for EO/EM i Belgia!

Penny's meritter er blant annet 2. beste kl 1 agility ekvipasje i Norge 2012, årets agility ekvipasje i norsk pinscherklubb 2012 og årets agility ekvipasje i Drøbak hundeklubb 2012! Det er bare å bøye seg i støvet! I tillegg til å være kjempeflink til å oppdatere oss med både resultater, bilder og generelt hvordan det går med Penny har Helene helsesjekket Penny, mye mer enn hva som er avlskrav på rasen. Hun har til og med vært hos kiropraktor for å se etter "groms" siden de er så aktive. Men jenta er helt frisk, komplett fri helsestatus. Og det er jeg utrolig glad for! Tusen takk for at du helsejekket Penny! 

Penny har også blitt vist på utstilling! Helen og Penny har nettopp gjennomført et rallylydighetskurs og trenger mye i skogen. Spor er også en hundesport Helene og Penny vil sjekke ut mer, og jeg har stor tro på at dere kan gjøre det godt i denne grenen også! 
Gratulerer!!


19.11.13: I helgen var det duket for Dogs4All og vi var selvfølgelig på plass. Denne gangen stilte vi Mirenzo's Estrella aka Stella og Mirenzo's Delta Sunset aka Delta. Stella fikk excellent i en stor juniorklasse. Delta fikk excellent og ble nr to i klassen med CK også i en stor klasse. Vi er greit fornøyde med resultatet. Mirenzo's Empire Glory aka Tomine stilte også og ble nr 2 i klassen med CK, gratulerer så mye! Mirenzo's Dutchess stilte også og fikk excellent, gratulerer!

I Sverige har Mirenzo's Heineken aka Tyke hatt sin debut i valpeklassen. Han ble BIR og BIG-3! Godt jobbet Peter! Gleder meg til fortsettelsen! 

Valpene i vårt J-kull vokser og koser seg om dagene. Vi har ledig tispe fra kullet, ta kontakt ved interesse!


10.11.2013: Siste helgen i oktober var vi i Nederland på utstilling. Vi stilte med Team Norway på match showet og vi syns vi gjorde en god jobb! Team Norway ble nr 3 av 7 land som var med, noe vi er veldig fornøyde med!

Samme helg var vi så heldige å få velge ut vår kommende nye stjerne, forhåpentligvis. Lille Cash gleder vi oss til å vise rundt når tiden er inne. Klarer nesten ikke vente til han kommer til Norge nå. Vi syns han ser svært lovende ut og at han har en meget spennende stamtavle. Mer info om Cash på hans egne side under våre hanner. 

Igår så vårt J-kull dagens lys! Chica hadde en veldig lett fødsel og gjorde en god jobb. 6 vakre skapninger, 2 hanner og 4 tisper. Chica har det bare bra og er en super mamma for de små. Vi gleder oss til å følge de små videre! Vi har ledig tispe fra dette kullet. Om det skulle være av interesse, ta kontakt.


19.09.2013: Valpene fra vårt H-kull og I-kull er nå flyttet til sine nye familier. Vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på deres små, noe som varmer godt! Tusen takk for at dere tar så godt vare på deres Mirenzo. 

Siden vi er så fornøyde med våre valpekjøpere har vi tenkt til å vise at vi setter pris på dere. "Det kan lønne seg å være aktiv med sin Mirenzo" skrev jeg på vår facebook side. Ved årets slutt vil jeg velge ut en valpekjøper som jeg syns fortjener en liten oppmerksomhet. Så fortsett å vær aktiv og flink med din hund, kanskje det er nettopp du så får en liten oppmerksomhet. 

Vi kan glede oss over gode helseresultater så langt på vårt E-kull. Halve kullet er nå sjekket fri for HD og AD. Ekstra glad er vi for at vår egen Stella fikk toppresultater! Takk for at dere sjekker deres Mirenzo! 


20.08.2013: Vi søker etter et varig fòrvertshjem for Redy. Han er en hannstaff på 2år som er snill som dagen er lang. Vi ønsker at du bor i nærheten da vi vil ha med Redy på utstillinger samt at han skal inngå i vår avl i fremtiden. Ta kontakt ved interesse :)


14.08.13: Alle valpene vokser og trives. H-kull har vært hos veterinær og blitt helsesjekket uten anmerking samt øyelyst fri. De er straks klare for nye hjem og jeg er veldig fornøyd med hvor de skal. Vi beholder både en tispe og en hanne i kennelen.

Det blir mer og mer liv i vårt I-kull også. Leah er en god mor og valpene vokser seg søtere og søtere. Vi søker fremdeles etter en fòrvert til en tispe fra dette kullet. 


24.07.13: Vårt I-kull er født! 3 dager før termin fødte Leah 5 sterke valper, 3 tisper og 2 hanner - alle er solgt. Vi søker etter fòrvert til en rød tispe fra denne kombinasjonen, ta kontakt ved interesse!


26.06.13: Vårt H-kull er født! Etter en fryktelig lang natt kan jeg titte ned i valpekassen på Selma og hennes 3 tisper og to hanner. Det var en ganske så dramatisk fødsel da valp nr to og tre kom i fødselskanalen samtidig. Det ble utført keisersnitt, men på grunn av store blødninger etterpå måtte vi dessverre fjerne livmoren til Selma. Hun er utrolig tøff og sterk og koser seg nå med sine små. Vi er selvfølgelig veldig lei oss for at Selma ikke kan brukes mer i avl, men vi er utrolig lettet over at hun overlevde den dramatiske natten. Vi gleder oss til å følge utviklingen av de 5 små.


18.06.13: På tide å oppdatere igjen! Sist helg var vi på utstilling igjen, det var duket for terrierspesialen på Letohallen. Vi hadde med oss Redy og Stella. Dommeren for lørdagen var Larry H Lunn. Han likte Redy (Staffgold Red Special) veldig godt og plasserte han som BEST I RASEN med STOR CERTET :D Det var utrolig morsomt! Stella fikk VG, men oppførste seg veldig bra, første gang i junior :)

På søndag byttet de litt om og Redy fikk VG mens Stella ble nr to i en stor juniorklasse med CK. Godt fornøyd med helgen! 

Ludo er nå helsesjekket. Han fikk HD B og AD A/D. Vi ble selvfølgelig skuffet over den ene siden på AD, men vi har kommet frem til at det trolig og mest sannsynlig skyldes en skade han pådro seg som 10 mnd gammel. Vi har snakket med veterinær som mener dette mest sannsynlig kommer av skaden, men det er ikke noe som kan dokumenteres ordentlig dessverre. Vi velger av den grunn å fortsatt ha Ludo tilgjengelig i avl. 

Selma er straks fødeklar, kun en uke igjen. Hun vokser og vokser og vi gleder oss enormt til valpene kommer. Vi vil også takke alle interesserte, det har vært stor interesse for dette kullet og det setter vi stor pris på. 

Leah begynner å vise drektighetstegn, vi krysser fingrene for at hun også er drektig. Om vi ikke er helt sikre vil vi ta en ultralyd av henne om kort tid. 


18.05.2013: Valpene i vårt G-kull er klare for nye utfordringer og er på vei til deres nye hjem og familie. Arez har reist til sin fòrvertsfamilie i Sarpsborg, Guinness har reist til sin familie på Siggerud og Troy reiste idag til sin nye familie på Holmlia. De neste dagene reiser Alfred til sin familie i Stavanger og Hiro skal hele veien til Bardufoss for sin familie. Vi er kjempeglade for at alle valpene har funnet seg flotte familier. Gleder oss til å følge utviklingen og få oppdateringer fra dere. Lykke til med deres nye familiemedlem og velkommen i kennelen! 

Selma ble paret for noen uker siden med MultiCh Staffgold Peacewalker. Vi håper hun er drektig! Tusen takk til familien Staffgold for deres vennskap og for at vi får lov til å bruke Walker i vår avl. Vi tar dessverre ikke imot flere reservasjoner på dette kullet. 

Leah har startet sin løpetid og vil bli paret med Addi om kort tid. Spennende tid i møte! Vi gleder oss! Vi tar dessverre ikke imot flere reservasjoner på dette kullet. 

Vi søker etter fòrvert til kommende kull! Ta kontakt ved interesse!
Vi søker også fòrvert til en rød hannhund på snart 2 år - ta kontakt ved interesse! 


16.04.13 Selma har endelig fått løpetide, 3 måneder på overtid. Det har dessverre oppstått problemer slik at vi ikke kan bruke hannen som var planlagt. Vi har valgt en annen spennende hannhund som vi gleder oss masse til. Hannhund blir publisert når paring er gjennomført. 

G-kullet vårt vokser og koser seg og har det helt toppers. De er noen skikkelig kosegriser, stille og rolige valper.

Vi har en hvit hannhund ledig fra vårt G-kull. Den er ikke til utstilling og avl da han har en liten haleknekk. Ta kontakt ved interesse.


26.03.13 Vårt G-kull så dagens lys idag! Delta fødte 6 vakre valper idag, 5 hanner og 1 tispe. Tispa har dessverre hareskår, så vi vet ikke om hun overlever helt enda, men vi gjør det vi kan. Hun er livsglad og sterk. Overraskende og morsomt at det kom 3 helhvite valper og tre røde med hvitt. Vi gleder oss til å følge utviklingen. 

Vi må dessverre meddele at Chica er tom :( Det er sånt som skjer noen ganger. Vi får prøve igjen. 

Leah har tatt røntgen og resultatet ble som førlger; HD B og AD C. Helt ok. 


10.02.2013: I helgen har vi vært på utstilling, og det gikk riktig så bra syns vi! På lørdag var det en streng dommer som var tilbakeholden med både rødt og ikke minst CK. Ekstra moro var det da at han likte Selma'n vår så godt. Hun vant klassen sin med CK og ble BEST I RASEN med sitt første CERT! :D Hurra!! Super stolt av eget oppdrett!

På søndag fikk vi også gode resultater! Stella ble BIM-valp, Ludo ble 3.beste hanne med CK, Leah ble 5.beste tispe med CK og Selma ble 4. beste tispe med CK. Godt fornøyd med dagen!

Tusen takk til alle mine fantastiske fòrverter som tar så godt vare på deres perle! Dere er gull verdt for meg!


28.01.2013: Vi har nå paret Delta og Redy og håper på påskevalper! Vi gleder oss enormt! Ikke lenge til vår nye prinsesse entrer norsk jord. Vi gleder oss til å møte Staffgold Picture Perfect! Ta en titt på hennes egen side. 


19.01.2013 Ch But's Charming Ruffians Agenor aka King gjør det igjen!! King er TOP stafford #1 i Norge 2012! Vi er så stolte over stjerna vår!


19.01.2013 Staffgold Red Special har kommet på besøk til oss for å være her en stung. Han skal stilles ut og etter planen brukes i vår avl. Ta en titt på hans egne side!


30.12.2012: Idag var vi på aller siste utstilling for 2012 i Letohallen. Det var stor konkurranse idag, her er våre resulter: Stella ble nr 3 i en stor valpeklasse. Hun oppførste seg veldig fint idag, så vi er veldig fornøyd. Delta vant klassen sin av 14 juniorer med CK. Dessverre ble vi ikke plassert. Leah var også kjempeflink idag og ble nr 4 i klassen. Selma fikk VG og ble nr 4 i klassen. 

Tusen takk til Lucas som har hjulpet meg med hjemmesiden. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og håper dere er like fornøyd! Ta gjerne kontakt om det mangler noe eller om dere finner noen feil :)

Da gjenstår det bare å si en ting: GODT NYTTÅR! Vi håper alle kjente og kjære har hatt en fredfull jul. Vi ser frem imot et godt samarbeid i 2013!


09.10.12: I helgen har det vært utstilling i letohallen, og vi var på plass med Noah, Selma og Delta. Noah ble nr to i klassen begge dager. Selma ble nr 3 i klassen med CK på lørdag og på søndag ble hun nr to i klassen med CK og endte som 5 beste tispe. Delta stilte kun lørdag og vant juniorklassen med CK og endte som tredje beste tispe. Alt i alt fornøyd med helgens resultater, selvom det ikke ble noen topplasseringer. Mirenzo's Chablis aka Chica stilte også begge dager, med eier Elisabet i andre enden av snøret. De var super flink til tross for at det var første gangen i ringen. Chica oppførte seg kjempefint og på lørdag fikk hun excellent. Søndagen gikk det enda bedre og hun ble nr 3 i klassen med CK og endte som 6 beste tispe. Jeg er så stolt av dere begge, og tusen takk for at du stiller henne!


26.09.12: Vårt F-kullet vokser og det er begynner og bli liv i valpekassa nå. Mira vet hva hun skal gjøre, så hun er en helt fantastisk mamma! Halvsøster Delta liker å leke reservemamma når Mira tar seg en pause. De er så søte atte :) Nå er det ikke lenge til vi får vist frem vår nyeste import! Vi gleder oss enormt til å møte lille Joker. Han er svært etterlenget! Endelig skal vi få en Tiller-sønn! Det har vi ventet lenge på! Han entrer norsk jord i oktober. Må også få skryte litt av valpekjøperne våres igjen. Jeg får ikke sagt det nok, hvor glad jeg blir for alle oppdateringer vi får fra dere! Det er så gøy å motta bilder og se hvor godt de små har det! Tusen tusen takk! Penny fra vårt dvergpinscher kull gjør det stor i agility og har fått flere topplasseringer! Jeg er sååå stolte av dere. Dere er et skikkelig dreamteam! Her er noen av resultatene til penny og Helene:

Drøbak- 1p.l ag1L Lag 1pl
Fredrikstad- 2pl. hopp 1L
Stav- 1pl. hopp1L 2pl. hopp 1L
Nes- 3pl. og 5pl. hopp 1L
Hønefoss- 3pl. hopp1L 3pl. lag
Oslo hundeshow- 1pl. ag1L
Moss- 2pl. ag1L
Moelv-2pl. lag L med NM napp
Kløfta- debuterte med 3pl. i hopp1L


04.09.12: Endelig litt oppdateringer! I sommer klarte vi å miste programmet som jeg oppdaterer med, så derfor at det vært liten aktivitet her. Men nå er alt på plass igjen! Mye har skjedd siden sist. Først og fremst har alle valpene i vårt E-kull flyttet til sine nye hjem og tilbakemeldingene er bare gode! Alle virker som de er strålende fornøyde med sin nye Mirenzo-valp! Det er så hyggelig med seriøse valpekjøpere som sender oppdateringer med både tekst og bilder! Tusen takk for at dere tar så godt vare alle Mirenzo'ne :)

Vi har også vært på noen utstillinger. Ludo har vært vist 2 ganger i valpeklasse nå. På BBO ble han BIM valp og vant klassen for beste hode! Han endte dagen som BEST IN SHOW-valp!! Det var supergøy! Og spesielt morsomt var det fordi Stine, Ludo's fòrvert, viste han selv i ringen. Dere var så flinke!! Leah ble stilt for aller første gang på samme utstilling. Hun var så flink sammen med fòrvert Weronica! Hun fikk excellent og fikk lov til å konkurre om beste bevegelser! Vi ble dessverre ikke igjen til den konkurransen, men det var jo moro å bli kvalifisert! Superflinke var dere! Delta gjorde også en fin figur og fikk excellent!

Så var det NKK Bjerke! Stor utstilling med CRUFT's kvalifisering. Ludo stilte som valp og ble BIR og endte dagen med BEST I GRUPPEN-2!! Igjen med Stine i andre enden av snøret! Jeg er så stolte av dere!! Delta fikk very good. Noah ble nr 2 i en stor klasse med CK og endte dagen som 4 beste hanne med reserve CERT. Godt fornøyde med resultatet på en så stor utstilling!

Natt til 2.september så vårt F-kull dagens lys! Det kom tre hannvalper, to røde og en brindle. Mamma Mira storkoser seg og gjør en usedvanlig god jobb med som vanlig. Vi er veldig spente på utviklingen av de små.

Det vil bli flere oppdateringer rundt om på siden de neste dagene, så følg med! :)


18.07.12: Vårt E-kull vokser seg flottere for hver dag som går, vi er kjempefornøyde med hele kullet. Vi har hatt et vanskelig valg når vi skulle velge tispe, men valget er endelig tatt. Mirenzo's Estrella er kennelens nye tilskudd. Se hennes egen side under hundene. Raia har nå hatt sine to kull hos oss, og vil nå bli pensjonert og overført til fòrvert. Vi er veldig fornøyde med valpene hun har levert til oss.

Mira er forhåpentligvis nå 2,5 uke drektig. Det er vanskelig å se om det er noen der inne så tidlig, så vi venter og venter på flere tegn. Alle valpeplanene for 2013 er nå klare. Vi er superspente på alle kullene vi skal ha til neste år, klarer nesten ikke vente. Det vil bli både rødt og mørke paringer her til neste år. Om alt går etter planen vil det komme noen nye linjer til vårt oppdrett med disse paringene, noe vi ser veldig frem til :) Følg med!


24.06.12: Mira har fått løpetid!! Vi gleder oss masse til paring og forhåpentligvis valper om litt over et par måneder! Vi søker etter fòrvert til en hanne etter denne kombinasjonen, ta kontakt ved interesse.

Vi har vært og besøkt Ludo idag og da benyttet vi muligheten til å ta noen bilder av gutten. Han har virkelig blitt en flott gutt. TUSEN takk til mine fantastiske fòrverter, Stine og Petter. Dere er superflinke med Ludo!


16.06.12: Må få skryte litt av våre flinke valpekjøpere! Lise og Mille har vært så flinke, og de jobber så bra sammen! Nå har Mille tatt bronsemerket i lydighet! Gratulerer så mye Lise! Dere er et dreamteam! Fortsett sånn, gleder meg til å følge dere!


11.06.12: Vårt E-kull ble født i dag tidlig! 6 skjønne små lakrisbåter, 3 tisper og 3 hanner. Mor og valper har det bare bra.


02.04.12: ENDELIG er løpetiden til Raia i gang, 1,5 måned senere enn forventet. Paring vil skje så fort hun er klar. Vi gleder oss masse!


16.03.12: Vi venter og vi venter... Raia har enda ikke fått løpetid, så vi må nok bare smøre oss med tålmodighet litt til. Ellers har vi vært på Crufts for bare en liten uke siden. Det var som alltid kjempegøy å se alle de flotte hundene, og ikke minst hilse på gamle bekjente og lage nye vennskap. Ekstra moro var det at Angelic Staff Bang Bang Boogie gjorde det så bra. Det er hannhunden vi skal bruke på Mira til sommeren. Han vant en tøff klasse, og toppet det hele med å bli 2.beste hannhund med res.cert. Det er STORT på crufts! Gratulerer så utrolig mye til Alissa og Kenneth! Super moro! Nå gleder vi oss bare enda mer til valpene etter han :)


26.01.12: Vi har gleden av å presentere vårt nyeste tilskudd i kennelen, Ludo! Han entrer norsk jord om ca 1 uke, vi gleder oss masse! Ludo kommer fra Skottland hos kennel Tagstane. Tusen takk til Teri som lar oss få denne gromgutten!


25.01.12: Vi søker etter dyktige fòrverter til både tispe og hanne! Kunne du tenke deg å være fòrvert? Ta kontakt ved interesse!


20.01.12: Vårt planalgte F-kull har nå blitt til vårt E-kull. Raia skal pares med King så fort hun får løpetid, noe som mest sansynlig vil skje i februar måned. Det opprinnelige planlagte E-kullet ble dessverre ikke noe av denne gangen. Ultralyden viste ingen valper. Mira vil trolig bli mor til vårt F-kull.


06.01.12: Endringer er gjort i vårt planlagte E-kull, følg med på hjemmesiden. Det vil bli annonsert i månedskifte jan/feb.


04.01.2012: Nytt år har kommet godt i gang allerede, og vi gleder oss veldig til å se hva det kommende året har å tilby. 2011 var et fantastisk år for Kennel Mirenzo. På valpefronten hadde vi vårt aller første kull med en egenprodusert tispe. Selma som vi tok vare på fra det kullet er vi svært fornøyd med, og gleder oss til å vise henne frem i ringen etterhvert. Vi brukte også for første gang en rød hanne som paringspartner, og det endte med vår første røde Mirenzo. Delta som hun heter er en herlig liten frekk frøken som vi også gleder oss til å vise frem i ringen. På utstillingsfronten har vi virkelig fått vist oss frem. Spesielt med vår sveitser, King. King har fått enormt med titler, noe vi selvfølgelig er svært stolte av. Han har gjort det jevnt over veldig bra, og har blitt MESTVINNENDE SBT i 2011!! Han har vunnet gruppa og til og med blitt BEST IN SHOW! Han har blitt Norsk, Dansk, Svensk, Nordisk og Internasjonal champion, og han ble Norsk Vinner 2011 og Nordisk Vinner 2011, han fikk også kapret Crufts kvalifiseringen! Det er litt av en bragd! Ellers er vi også veldig fornøyde med gode plasseringen og CK til både Mille og Noah. Mille viser seg å være god på flere sporter. Hun har trent en del WP, og trives med det. Hun er også en god sprinter, og ble nr 1 av 38 påmeldte hunder på 60m sprint i sommer. Kjempebra! Vi gleder oss til fortsettelsen! Vi må også få nevne at Penny fra vårt Dvergpinscherkull gjør det bra! Hun har deltatt på noen utstillinger, også har hun begynt på agility, noe både Penny og eier syns er gøy! Fortsett med det! Vi vil takke alle våre valpekjøpere for at dere tar så godt vare på deres Mirenzo-valper! Og ikke minst de fantastiske fòrvertene vi har! Vi er avhengige av dere, og jeg er veldig stolt av å ha så gode fòrverter og valpekjøpere! Tusen takk! Det nye året håper vi vil gi oss friske og fine valper, og vi venter også noen importer om alt går etter planen. Vi håper også at utstillingsåret vil by på mye spennende for oss.


19.12.11: King fikk sin siste tittel for 2011 forrige helg i Sverige. Nå kan han føye på Nordisk vinner 2011 i tittelrekken! Han ble også her Crufts kvalifisert! Kan ikke si noe annet enn at vi er super imponert over gutten vår som gjør det så bra!


28.11.11: Vi kan med stolthet meddele at King har fått enda en ny tittel! Igår ble King nemlig beste hannhund med CACIB og fikk dermed tittelen NORSK VINNER 2011! Vi er superstolte av Kingelingen vår! Mille fikk EXC og Noah VG.


09.11.11: OBS! Ny adresse! Sagstuveien 6 c, 1914 Ytre Enebakk!


27.10.11: Det har ikke skjedd så veldig mye nytt hos oss den siste tiden. Vi holder på å flytte, så mye av tiden går til oppussing og diverse. Det tar sin tid med en liten valp i hus også. Delta har blitt veldig husvarm, og er en naturlig del av flokken. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra fornøyde valpekjøpere, det er veldig hyggelig. Tusen takk til alle de flinke valpekjøperne våres. Vi setter stor pris på at dere tar så godt vare på deres nye familiemedlem! King har gjort det bra i ringen i det siste også, og nå er han snart klar for å reise til utlandet. Det skal bli spennende å se om han kan raske med seg noen godbiter på vei hjem.


17.09.11: Igår reiste Mirenzo's Dragonfly aka Molly til sitt nye hjem i Fredrikstad! Vi ønsker familien Skulstad masse lykke til og velkommen i kennelen! Mirenzo's Dutchess aka Leah, har vi valgt å sette ut på fòravtale. Hun ble hentet igår og skal leve livet på Siggerud sammen med Weronica og Joakim samt Odin. Vi ønsker dere lykke til og velkommen i kennelen! Vi ser frem til å samarbeide med dere!

Mirenzo's Delta Sunset aka Delta, skal bo hjemme hos oss.

Mirenzo's Dr Jack aka Loke blir hentet om et par uker. Alle valpene ble helsesjekket fri uten anmerkning, samt øyelyst fri! Vi gleder oss til å følge utviklingen videre!

Forrige helg var det utstilling i Rogaland, og King representerte oss som han pleier! King ble BEST I RASEN på terrierutstillingen!


07.09.11: I helgen var det duket for utstilling igjen. Selma skulle debutere i ringen på et valpeshow i Drøbak, lørdag. Det gjorde hun med glans! HUn ble BEST I RASEN, BEST I GRUPPA og BEST IN SHOW-2! Litt av debut! Kritikken hennes var full av lovord! Tusen takk til Therese som er så flink å trene med Selma!

Dagen etter var det utstilling i Drammen. Selma vant klassen sin og ble slått av en eldre valp. Dommeren sa "it's just because she is too puppy". Men vi er uansett fornøyde. Selma oppførte seg veldig bra. Så var det Noah sin tur. Han vant klassen sin, fikk CK og plasserte seg som 3.beste hannhund og fikk res.CERT. Mille ble også vist på denne utstillingen, sitt andre show. Hun gjorde en fin figur og vant klassen sin med CK! Hun plasserte seg som tredje beste tispe med res.CERT og ble BIR-junior! Tusen takk til Lise som har vært så flink med å holde Mille i form og trene henne!

Ellers går alt bra her hjemme med vårt D-kull. De er noen livlige krabater med mye lyd. Vi har bestemt oss for å beholde to av tispene i kennelen.


24.08.2011: Nå har alle valpene fra vårt B-kull blitt HD og AD røntget. Alle valpene har fått reslutatet HD A og AD A! Perfekt! Jeg er kjempeglad og en veldig stolt oppdretter! Tusen takk til valpekjøperene som helsejekker sine Mirenzo'er!

04.08.2011: Mye har skjedd siden siste oppdatering. Kan starte med at vårt D-kull så dagens lys søndag 24.juli. 3 tisper og 1 hannhund. 1 rød tispe, 2 brindle tisper og en sortbrindle hannhund. Vi er superfornøyde med valpene så langt og gleder oss masse til å se utviklingen videre. Mira steller som vanlig godt med sine små, så alle har det fint.

Også den store helgen som var. På Mosseutstillingen skulle King virkelig vise hva han er god for. For Soile Bister gikk han gjennom nåløyet og fikk sitt siste trengende CERT for å bli CH, han ble BIR og BEST I GRUPPEN og ikke nok med det... Han ble også BEST IN SHOW!! Dette er trolig første gangen en SBT har blitt BIS for alle raser på en utstilling i Norge. Vi er kjempefornøyd! Siden King har tatt CERT i andre land også som er hvilende, ble han dermed NORSK, SVENSK, DANSK og NORDISK CHAMPION denne helgen! Kan ikke få sagt nok hvor stolte vi er av denne gutten!

Chica fra vårt C-kull har også forlatt redet, og bor nå hos familen Haug på Langhus. Etter rapportene å høres stortrives hun i sin nye familie. Vi ønsker dere lykke til og velkommen i kennelen!


12.07.11: Vi er superstolte over resultatet fra Verdensvinneren 2011 i Paris! King vant en stor åpenklasse med mange flotte konkurrenter, og fikk res.CERTET! Det er stort! :)

Mille har fått svar på HD resultatet, og det ble perfekt, A/A! Vi er kjempeglade for det!

Ellers vokser Miras mage mer og mer for hver dag som går. Vi gleder oss enormt til å se hva som gjemmer seg der inne.


22.06.11: Gratulerer så mye til Mille, Nova og Pixi fra vårt B-kull som blir 1 år idag! Tiden flyr!

Lille Diesel ble hentet av sin nye familie idag. Lykke til med sjarmtrollet og velkommen i kennelen!


17.06.11: Igår var vi hos veterinæren med valpene fra vårt C-kull. Alle valpene er øyelyst fri og helsesjekket uten anmerkning. Nå er alle klare for nye utfordringer i nye hjem. Lille Mirenzo's Champagne aka Selma blir i kennelen og skal bo hos Therese og Banu. Lykke til med lille kula vår.

Idag flyttet lille Mirenzo's Calvados aka Calvin til Camilla og Roy hos Kennel Camgård. Vi ønsker dere masse lykke til med deres nye håpefulle, og velkommen i kennelen. Gleder meg til å følge Calvins utvikling videre.

Ellers har vi vært på ultralyd med Mira, og der var det valper! Vi ser frem til valper ca 23.juli.


14.05.11: Mille og Lise deltok på aktivitetsdagen idag, og der klarte Mille og vinne 60 m av 38 påmeldte hunder. Kjempebra jobbet! Jeg er stolte av dere!
Mira har fått løpetid, så paring vil skje når tiden er inne! Vi gleder oss masse til å se hva Mira og Zamu kan lage sammen.
C-kullet er 3 uker gamle idag, og jeg er kjempefornøyd med utviklingen så langt. Det blir nok et vanskelig valg å velge hvem som skal bli lille Selma. Nye bilder under C-kullets galleri.


07.05.11: Idag ble King beste hannhund med CERT og CACIB i Kristiansand! Nye bilder av valpene under valpegalleriet.


02.05.11: I helgen har det vært utstilling i Letohallen. King ble BIR med CERT og ble BIG-2!! Og hans avkom er ikke dårligere. Wilma til Kennel Jahvestaff slo til med BIR-valp på sitt første valpeshow og ble BIG-4! Gratulerer så mye Maritha og Grethe! Penny fra vårt dvergpinscherkull ble også stilt her av sin eier Helene. Dere viste dere kjempefint i ringen! Lille Penny har vokst seg til å bli en finfin liten DP-frøken. Første dag fikk hun en 2.premie, men andre dagen gikk det mye bedre. Hun endte som 2. beste juniortispe med CK. Gratulerer så mye Helene, og tusen takk for at du tar så godt vare på din lille Mirenzo!


25.04.11: Lørdag den 23.april så vårt C-kull dagens lys. Valpene kom overraskende 5 dager før termin. 3 tisper og 2 hanner, alle med fødselsvekt på 310g. Flotte, fine valper. Dessverre måtte vi avlive den ene tispen da hun hadde tarmer på utsiden. Raia steller fint med sine små, og valpene ser ut til å trives godt. C-kullet har fått sitt eget album der man kan følge utviklingen.


25.03.11: Planen var å ta ultralyd av Raia idag, men etter å ha sett henne fant jeg fort ut at det var liten vits. Hun hadde allerede kul på magen, og viste mange andre tegn på drektighet. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at det er valper i Raias mage. Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet til valpene titter frem i slutten av april. Vi gleder oss!


22.03.11: Vi har en trist nyhet å komme med, og det er at Banu ikke lenger er med i våre avlsplaner. Vi er kjempelei oss for at hennes helse ikke svarer til våre krav til avl. Det er et hardt valg å bestemme seg for å ta ut en tispe av så god kvalitet (eksteriør og mentalitet) fra avl, men jeg er sikker på at det er det rette valget for oss. Banu vil leve et godt liv hos Therese som har vært hennes fòrvert. Tusen takk Therese for at du har vært så flink med Banu og for at du tar så godt vare på henne!


27.02.11: Raia og Noah har hatt tre vellykkede paringer. Valper forventes i uke 17.


22.02.11: Det har vært lite oppdateringer den siste tiden og det skyldes at min pc ble stjelt for en liten stund tilbake og jeg har manglet et program jeg trengte. Men nå er alt i orden igjen. Vi har vært i Spania en tur og fått vist frem Noah til deleier og oppdretter Isaac, Staffgold Kennel. Han var svært fornøyd med utviklingen til Noah, og gleder seg veldig til å se han igjen om et års tid, da han mener han kommer til å legge seg litt ut på denne tiden. Det blir spennende. Etter planen skal han inngå i Staffgold kennels avl om et års tid, så vi gleder oss. Vi fikk tatt noen gode bilder av Noah mens vi var i Spania også, disse kan sees i hans eget album. Raia har endelig startet sin løpetid, og vil bli paret med Noah så fort hun er klar, denne uken. Jeg kan også fortelle at vår nyeste import er født og vil entre norsk jord om noen få uker. Vi gleder oss masse!


30.01.11: I helgen har det vært utstilling igjen, og denne gangen i Belgia. Bjørn Erling var så snill at han tok med seg King go stilte han for oss der. Det gikk veldig bra, og King ble BEST I RASEN med CERT og CACIB! TUUUSEN takk til Bjørn Erling for at du tok med deg vår lille stjerne og viste han for oss!


19.01.10: Jeg har vært så heldig å få bilder fra valpekjøpere, disse kan sees under valpekjøpergalleriet, B-kull og Petit-kullet. Tusen takk for at dere sender meg nye bilder! Raias løpetid lar vente på seg enda, vi venter og venter. Miras paringspartner er lagt ut under planlagte kull.


08.01.10: My Dog har gått av stabelen i Sverige og King var enseste representant fra oss på grunn av sykdom. King skuffet oss ikke. Han viste hva han er god for og gikk helt til topps begge dager. Dermed fikk han CERT, CACIB og BIR ganger TO! Vi er så stolte over vår lille sveitser! Tusen takk til Henrik som tok med King og handlet han til perfeksjon!

Ellers venter vi fortsatt på løpetiden til Raia. 

bottom of page